• Op zoek naar een last-minute cadeau? Er zijn voorgemaakte sets direct leverbaar!
  • We verzenden nu ook naar Nederland!

Geuren

De Lont & Co geurkaarsen zijn subtiel gegeurd, niet te overheersend. Ze zijn gegeurd met parfumoliën; creaties van gerenommeerde parfumproducenten. Ze worden gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten of zijn composities van zowel natuurlijke en synthetische grondstoffen. Belangrijk om te weten is dat niet alle oliën geschikt zijn voor het maken van kaarsen.

Hieronder vind je een overzicht van de geuren die beschikbaar zijn in het Lont & Co gamma. Bij de iets complexere geuren is er ook een uitgebreide beschrijving van de geur.

Wist je dat er bij het maken van geuren heel vaak gewerkt wordt in verschillende lagen, gekend als de Top - Midden (Hart) - Basis?

  • De top laag zorgt voor de eerste impressie, dit is hetgene je ruikt na 5min tot 30minuten na het aansteken van de kaars.
  • De middenlaag of ook wel het hart van de geur genoemd, is de geur die het meeste overheerst tijdens het branden. Dit kan zo'n 2 tot 4 uur zijn.
  • De basis laag zorgt samen met de middenlaag voor het 'thema' van de geurkaars.
Geur Eigenschappen
Salie & Cederhout Top: Peer, munt, bergamot, lavendel  - Hart: Salie, kaneel, komijn, black aztec flower (dahlia) - Basis: Amber, vanille, cederhout, patchoeli
Pompelmoes & Patchoeli Top: bergamot, mandarijn - Hart: Anjer, nootmuskaat, viooltjes - Basis: Patchoeli, vetiver, leer
Den Kruidige geur van dennennaalden
Kamille Pure kamille en citroen
Vanille Zoet aroma van Bourbonvanille
Lavendel Fris kruidig aroma van lavendel
Sandelhout Zoet kruidig aroma van sandelhout
Bali intens exotisch bouquet van witte bloemen zoals jasmijn en ylang ylang. Floraal, musc en zoet-houtig

Lont & Co is continu op zoek naar de beste leveranciers voor geuren. De geurkaarsen collectie kan dan ook altijd veranderen.

Is er een geur die er niet bij zit, maar die je absoluut wel wilt? Laat dit dan zeker en vast weten via info@lont-co.be en we bekijken dit verder!